03 November 2007

Umbrella Roadshow at FOAM for Museum NightThe Umbrella Roadshow has been invited to show at FOAM for Museum Night 3rd November 2007

This is an iniative of FOAM_lab.

http://www.foam.nl/index.php?pageId=563


http://www.foam.nl/

http://www.n8.nl/2007/

http://www.n8.nl/2007/museum/Foam


==================

Foam_Lab is een groep van aanstormende toptalenten binnen de culturele sector. In samenwerking met Foam organiseert Foam_Lab projecten en evenementen voor de eigen doelgroep. Als het kleine broertje van Foam zoekt Foam_Lab het experiment op en brengt jongeren op een nieuwe manier in contact met fotografie.

Foam biedt de deelnemers van Foam_Lab niet alleen de mogelijkheid om een jaar lang ervaring op te doen binnen het werkveld, maar inspireert hen ook door hen een reeks bijzondere masterclasses aan te bieden: o.a. door Erwin Olaf (fotograaf), Erik Kessels (creatief directeur van KesselsKramer) Marion van Dam (communicatie en publiciteit publieke omroep), Annelies Kuiper (nrc.next fotoredactie), Juha van t’Zelfde en Annelies Termeer (Stichting Museumn8) en Dick Rijken (Web 2.0 en nieuwe media expert).

Het Foam_Lab team bestaat uit: Judith van Helden, Mark Robinson, Maarten van der Linde, Sandra Karis, Lonneke de Groot, Joost de Leij, Ñusta Nina en Gerald van der Wijngaart.

Foam_Lab tijdens de museumnacht: Celebrate Life!
De Amerikaanse fotograaf Ryan McGinley fotografeerde het onbezorgde leven met zijn vrienden op roadtrips door Amerika. Naar aanleiding van zijn speelse en luchtige foto’s van veelal naakte adolescenten omarmt Foam tijdens deze n8 het motto Celebrate Life! De n8 begint bij Foam al in de rij: laat daar je zintuigen prikkelen door Foam_Lab! Geniet van de erotische verhalen door Foryourearsonly, spannende hapjes en massages. Foam_Lab maakt van wachten een totaal-ervaring in een paradijselijke omgeving!

Museumnacht in Foam 3 november, 19.00-02.00 uur.

Bezoek de website van Foam_Lab: www.foamlab.nl

http://www.foamlab.nl/==================

Amsterdam 2007 @ FOAM

JA JA

vandaag mogen we bekend maken dat we de parraplu's gaan showen tijdens de museumnacht 2007 bij het FOAM.

wij zijn hier natuurlijk super enthousiast over, en erg trots.

we zullen zo snel mogelijk alle details hier toevoegen.


peace and let it rain!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ps voor wie wil meedoen aan de 2008 editie van UMBRELLart 2008 kan natuurlijk gewoon mailen.


No comments: