04 June 2008

Graduate Exhibitions - de Brakke GrondGERRIT RIETVELD ACADEMIE AMSTERDAM/
HOGESCHOOL SINT-LUKAS BRUSSEL

‘‘KOPIE’’ – DOCUMENTED NOW!
WO 25.06 T/M VR 25.07.08
Jasper Coppes, Erik de Bree, Tobias Karlson, Andrea Bakketun, Inge Cholmogorova, Elin Austbo, Serena Emiliani, Robbrecht Desmet

http://www.brakkegrond.nl/Kalenderdetail.aspx?CALID=410142


Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond organiseert in samenwerking met de kunstopleidingen Gerrit Rietveld Academie Amsterdam en hogeschool Sint-Lukas Brussel een tentoonstelling parallel lopend aan de eindexamententoonstellingen. Hierbij is de opzet even eenvoudig als intrigerend. De afstudeerprojecten blijven op de academies. In de Brakke Grond reflecteren de kunstenaars met behulp van woord, beeld en geluid op hun achtergelaten geesteskinderen. Wat zal er van ze overblijven?

Des te mooier dat Cécile Tafanelli, student aan de Rietveld Academie, haar afstudeerproject weer aan deze tentoonstelling heeft gewijd. Ook zij maakt een herinterpretatie, maar dan van ‘‘Kopie’’ - Documented Now! in de vorm van een catalogus.

OPENING WOENSDAG 25.06.08 VAN 22h00 TOT 01h00

Tijdens de opening van ‘‘Kopie’’ - Documented Now ! speelt het Belgische duo Nid & Sancy, copymasters bij uitstek. Deze opzwepende muzikanten beuken je ongenadig murw met hun door de sequencers gierende, overstuurde elektropunk. Het duistere, rauwe en energieke machinale geweld van dit duo zal goedkeurend door wijlen Sid Vicious (The Sex Pistols) worden gadegeslagen.

Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond | Nes 45 | 1012 KD Amsterdam

Opens Wed 25th 10pm

Final Examination Exhibition:

GERRIT RIETVELD ACADEMIE AMSTERDAM/
HOGESCHOOL SINT-LUKAS BRUSSEL


No comments: